Advies op maat

Koeltechniek...

In onze huidige maatschappij is koeling niet meer weg te denken. Dit komt mede door de explosieve groei van fast food, kant-en-klaar maaltijden en medicijngebruik, om maar eens wat te noemen. Een supermarkt heeft tegenwoordig 60% van de producten gekoeld! Daarbij hebben we te maken met de eisen van de keuringsdienst van waren en houdbaarheidsdata. Hierdoor komt het steeds vaker voor dat producten op een bepaalde temperatuur moeten blijven van producent tot eindverbruiker. De eisen hieromheen zijn niet gering! Ook op dit terrein beschikt Lukon Air over specifieke vakkennis en weten wij waarover wij praten. 

Toepassingen

Op het terrein van koeltechniek kennen wij vele toepassingen in uiteenlopende branches. Wij geven hier een aantal voorbeelden waarin wij middels koeltechniek onze klanten een passende oplossing hebben geboden. Lukon Air is sterk in het bedenken en aanbieden van maatwerk. Daarbij richten wij ons vooral op  het midden- en kleinbedrijf.

  • Bakkerij en slagerij. Koelcellen voor het bewaren van verse producten en ingrediënten.
  • Champignonkwekerijen. Niet alleen een juiste temperatuur en relatieve vochtigheid zijn bij de groei van champignons van belang maar ook na oogst dienen de champignons gekoeld bewaard te worden.
  • Pharmaceutische bedrijven. Voor het bewaren van medicamenten en pillen.

Wij leveren koelcellen, op maat gemaakt en afgestemd op de beschikbare ruimte en wensen/eisen van de klant voor o.m. bloemisten, groothandels in levensmiddelen, slagerijen en mortuaria.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.